! KLEM GELULD

[59]

Soms moet je erkennen dat iemand je de baas is. Het was mij niet eerder overkomen maar gisteren was het raak. Onder !WAT WILDE IK NU EIGENLIJK SCHRIJVEN? had ik geen antwoord op de vlijmscherpe reacties van Thera en Kokopelli. Ik had namelijk 99 woorden en 1 emoticon als tekst gebruikt.

Nu geef ik mensen graag gelijk. Door emoties overmand kon ik het gisteren niet erkennen maar na een korte nachtrust wist ik dat ik klem geluld was. Daarom kondig ik op 27 december als 100_woorden mijn afscheid aan en ga verder door het blogleven als 99_woorden en 1


59 reacties op “! KLEM GELULD”

 • Kokopelli zegt:

  Avatar van Kokopelli
  @99_Woorden: Een goede nachtrust, ook al is die slechts erg kort van duur, kan zeker tot de juiste inzichten leiden.

  Heel mooi en dat nog wel op eerste Kerstdag…

 • Ina Dijstelberge zegt:

  Avatar van Ina Dijstelberge
  @ 99-woorden: Maar de foto blijft in ieder geval.
  Ik zat net te denken, als je ieder jaar afscheid neemt van één woord dan heb je nog wat jaartjes voor de boeg voordat je sprakeloos bent.

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Ina
  Zolang zal het VKblog ongetwijfeld niet bestaan.
  En Sprakeloos is toch een andere blogger?

 • thera zegt:

  Avatar van thera
  Kerstmis is echt een magische tijd! (Ja sorry hoor, net met zoon naar Home alone gekeken, ooit reden voor mij om ooit kinderen te willen) Na deze dagen wil ik best overwegen een kerstbal weer als 1 te tellen. Niet het cijfer (en getal in deze), maar als woord. ;-)

 • thera zegt:

  Avatar van thera
  Hahahaha, mafkees!

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Thera
  Maar wie is hier de mafkees?

  Ik dus, Kokopelli.

  Ik heb straks even voor de gein dit weblog uit de grond gestampt. Ik heb 100_Woorden ook een e-mail gestuurd dat ik dit gedaan heb, maar heb van hem nog geen antwoord gekregen. Als hij het niks vindt gooi ik het hele weblog meteen weer weg. Ik hoop eigenlijk wel dat 100W er de humor van kan inzien anders ben ik erger dan alleen maar klem geluld…

 • thera zegt:

  Avatar van thera
  Aha, maar dit is nog leuker. Ik wilde al take five met je doen, eindelijk 100_woorden plat. Helaas en hou je hart maar vast voor zijn reactie. Ik trek me stiekem terug. :-P

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Thera
  = eindelijk 100_woorden plat =
  Het zal wel een utopie blijven.

  Het was kantje boord vannacht maar 100W heeft een “overlevings instinct” waar ik zelfs mijn petje voor af dien te nemen. Hoewel de laatste woorden uiteraard zeer stroef mijn strot uitkomen. Wellicht dat jij je daar iets bij kunt voorstellen… ;-)

 • Ina Dijstelberge zegt:

  Avatar van Ina Dijstelberge
  Koko: Waarom trap ik er nu in?
  Trouwens Sprakeloos, gebruikt veel meer dan 100-woorden en dus nooit sprakeloos….

  Thera : Ook met mijn zoon (21) naar home alone gekeken…voor de tweede keer. De eerste keer was hij 6.

 • Grutte Pier zegt:

  Avatar van Grutte Pier
  Is er al antwoord op vraag 2? Of is dat een geval van 99 kerstballen-en-een-vraagteken?

 • JohanHvD zegt:

  Avatar van JohanHvD
  Oei, dan zijn het over circa 90 jaar zoiets van ‘8 woorden en 92 kerstballen’?
  Maar ja, ook in acht woorden valt veel te vertellen… ;-)

  (Maar, dan dient 100_woorden wel 90 keer plat te gaan)

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Ina
  Misschien wist je onbewust al dat ik het was en gunde je me een pleziertje. En inderdaad, Sprakeloos is nooit sprakeloos, hoe zeer zijn naam dat ook doet vermoeden.

  Maar ben jij (en Thera) niet te “oud” voor Home Alone? Geen originele kerstklassieker zoals Scrooge?

  @Grutte
  Nee, er is nog steeds geen antwoord gekomen. Maar het is dan ook nog geen 2010…

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @JHvD
  In acht woorden kun je in sommige gevallen zelfs een heel leven samenvatten.

  En neen, Heer Johan, ik vrees dat zelfs 1 keer al niet gaat lukken…

 • Grutte Pier zegt:

  Avatar van Grutte Pier
  2010 woorden om omslachtig uit te leggen dat er geen antwoord is….

  Neuh, laat maar……

 • thera zegt:

  Avatar van thera
  Ha Ina, heerlijke film he, en deel 2 is morgen om acht uur. Meet you in New York! ;-)

  Koko, ik vond 100_woorden minus kerstbal al zo vroeg vanavond, maar ik trapte er ook in.

  Grutte, hutspot :-)

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Grutte
  Een woord was al voldoende geweest. Maar dat is dan ook wel een heel moeilijk woord. Van vijf letters om precies te zijn…

  @Thera: Nog niet zo gek lang geleden had 100_Woorden ook een heel vroege bijdrage. Maar het tijdstip van plaatsing is inderdaad een uitzonderlijke uitzondering…

 • Grutte Pier zegt:

  Avatar van Grutte Pier
  @Thera
  Het was Kerstzuurkool en idd de nodige films… oa Niko en de vliegende brigade….. erg leuk!

  Bij het uitbuiken Alles is Liefde gezien. Hilarisch slecht/goed/idioot/ ed

  O ja, en als verwacht….. ;-)

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Grutte
  Alles is Liefde? Ongecensureerd?

 • Grutte Pier zegt:

  Avatar van Grutte Pier
  @Ko

  Ah hints…… !

  Eikel
  Sterf
  Nooit
  Droog
  Kloot
  Pizza
  Friet
  Kerst
  Prins
  Nooit
  Immer

 • Grutte Pier zegt:

  Avatar van Grutte Pier
  Ongecensureerd? Uuuhhhh, wat is dat?

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Grutte
  Alle door jou genoemde woorden zouden op zich best wel kunnen. Maar ik had iets in gedachte dat een samenvatting is van de zin “Ik bied hierbij mijn excuses aan voor mijn ongenuanceerde en suggestieve opmerking die ik onlangs als reactie onder een bijdrage van een andere blogger geplaatst heb”.

  = Uuuhhhh, wat is dat? =
  Dat je alles kunt zien.

 • Grutte Pier zegt:

  Avatar van Grutte Pier
  @99_woorden_en_1_kerstbal (ipv….)

  Staat niet in de WP van 1969?!

  Ach, en als ik op excuses moet wachten, was ik al een ons geweest…

  Labiel?! We waren toch met hints bezig?! Ach, laat ook maar….. Kerst…. Haleluja!

  Veel paarden in de versie….. geen idee……….

 • 100_woorden zegt:

  Avatar van 100_woorden
  Geinig gedaan!

  Je moet je wel erg verveeld hebben om dit allemaal te doen, zelfs het ©-stempeltje op de foto is meegenomen, zie ik.

  Toch ook enige punten van kritiek:
  Als de wetenschapper zijn onderzoek iets beter gedaan zou hebben, zou hij geweten hebben dat mijn eerste blog van 99 woorden al stamt uit 2007 (http://www.vkblog.nl/bericht/147429/), maar goed.

  De andere kreukeltjes:
  Het getal (in dit geval tevens cijfer) één schrijf je niet als cijfer, maar als woord (twee woorden zijn dus eigenlijk geen woorden in deze tekst).
  Het uitroepteken voor mijn titel wordt gevolgd door een spatie, wat hier niet het geval is. Zet je die spatie wel, dan zal de tekstverwerker het als woord tellen, waardoor deze tekst dus 98 woorden, twee cijfers en een kerstbal rijk is. Over de getallen 99 en 27 zal ik het maar niet hebben, want als we heel formeel gaan doen, zijn dat evengoed geen woorden.
  De regelafstand is niet zoals ik hem toepas, maar goed, ik wil niet op elke slak zout leggen.

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Grutte
  In de WP editie 1969 staat echt alles. Je moet het alleen zien te vinden.

  Qua hints leek mij één zin niet de oplossing van het gevraagde woord te verklappen. Soms is het namelijk leuk om op een antwoord te mogen blijven wachten.

  Paarden? Ook dàt nog…

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @!00_Woorden: Zoals ik al schreef onder jouw nieuwe blog: een klein uurtje met alles er op en er aan.

  !00, je vraagt teveel: het is een heidens karwei om ruim 800 blogs te scannen op het aantal woorden. Als ik rechtstreeks op de VK-server had gekund was dat een fluitje van een cent geweest maar op het VKblog is het dus blog voor blog checken. Maar je hebt er dus al eentje eerder gehad.

  De kreukeltjes en enkele gladstrijkertjes:

  Getallen of cijfers in de tekst schrijf ik normaliter voluit, behalve in dit bijzondere geval. Voor Thera zeg maar.

  Er zit inderdaad geen spatie tussen het uitroepteken en de titel. In de Kokopelli bijdragen haal ik die – als ik me niet vergis – ook altijd weg als ik een verwijzing naar een blog van jou maak. Maar mocht er wel een gestaan hebben dan zou ik de tekst uiteraard gemasseerd hebben naar 99 woorden omdat ik ervan overtuigd ben dat je het aantal zeker zou checken.

  Wat de regelafstand betreft heb je gelijk: ik gebruik standaard 13 (voor 10 pts font) en jij volgens mij 15.

  Maar globaal gezien lijkt het best op een !00 bijdrage.
  Met 99 woorden en een kerstbal, dat dan weer wel…

 • 100_woorden zegt:

  Avatar van 100_woorden
  De WP editie 1969 op zich is al moeilijk te vinden, volgens mij

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @!00: Het 99 woorden blog is een leuke.
  Vooral de laatste zin; je hoort het sarcasme er in doorklinken…

  De WP editie 1969 op zich is al moeilijk te vinden, volgens mij
  Nou je het zegt: de trotse bezitter daarvan heb ik niet meer teruggezien sinds vannacht…

 • Marjelle zegt:

  Avatar van Marjelle
  Shit, je had me aan het twijfelen gebracht, Koko, maar er was ook iets vreemds aan waardoor ik me niet kon voorstellen dat hij het echt was. ;)))
  Edit: mooie foto trouwens.

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Marjelle: Het vreemde zit hem in het verschil van één woord.

  En dus in een paar heel erg kleine kreukeltjes… ;-)

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Marjelle: De foto is van de onherkenbare maar zichtbaar uitgetelde Zoon tijdens onze vakantie op Kythira in Griekenland. Niet dat hij klem geluld was maar hij had het wel even moeilijk met de warmte…

 • 100_woorden zegt:

  Avatar van 100_woorden
  @Koko

  =Getallen of cijfers in de tekst schrijf ik normaliter voluit=

  Ja, jij, maar je persifleert mij en ik weet weet wel hoe het moet als je het volgens de etiquette doet. Getallen tot en met twintig schrijf je voluit, net als alle tientallen tot honderd.

  =Er zit inderdaad geen spatie tussen het uitroepteken en de titel. In de Kokopelli bijdragen haal ik die – als ik me niet vergis – ook altijd weg als ik een verwijzing naar een blog van jou maak. Maar mocht er wel een gestaan hebben dan zou ik de tekst uiteraard gemasseerd hebben naar 99 woorden omdat ik ervan overtuigd ben dat je het aantal zeker zou checken.=

  Ja, maar dan tel je een leesteken als woord en is ;-) ook een woord (van drie leestekens) en kunnen zelfs ☺ en ☻of ♥ of ♦ of ♣ of ♠ doorgaan voor woorden.

  =Maar globaal gezien lijkt het best op een !00 bijdrage.=

  Zeker. Het is niet voor niets dat Ina en Thera meteen denken dat het een blog van mij is, dat komt echt niet alleen omdat ze vrouw zijn.

 • 100_woorden zegt:

  Avatar van 100_woorden
  Koop de weg, wie is dat eigenlijk op de foto?

  Oh, ik zie het antwoord al

 • Marjelle zegt:

  Avatar van Marjelle
  Het vreemde zat ook in nog een paar andere dingen, Koko. ;))
  Mooie zoon op foto.

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @!00:
  Getallen tot en met twintig schrijf je voluit, net als alle tientallen tot honderd.
  Zeker, dat is ook een goed gebruik in wetenschappelijke artikelen. Maar ik diende toch enige speelruimte voor je over te laten…

  Verder haakt het gebruik van symbooltjes zoals ♥ in op de discussie die we gisteren hadden: wat tel je als een woord.

  Het is niet voor niets dat Ina en Thera meteen denken dat het een blog van mij is, dat komt echt niet alleen omdat ze vrouw zijn.
  Met deze opmerking ga je echt vriendinnen maken !00, ik ben er stellig van overtuigd. Het is dat Thera en Ina waarschijnlijk al op een oor liggen. Ik zal daarom het blogje nog maar even laten staan zodat ze daar morgen eventueel nog op kunnen reageren…

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Marjelle: Zoals?
  Misschien zie jij nog meer verschillen dan 100W al zag. Het is ook al vrij laat voor hem… ;-)

 • 100_woorden zegt:

  Avatar van 100_woorden
  @99
  Het lastigste om na te doen is iemands schrijfstijl. Los van de inhoud zou ik het niet op deze manier formuleren.

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @!00: Dat kan ik alleen maar beamen: dat was ook veruit het moeilijkst om ook maar een béétje in de buurt van jouw stijl te komen. Het grappige is wel dat Cees me in het verleden wel enkele keren met jou vergeleek. Maar dat had misschien hoofdzakelijk betrekking op de lay-out.

 • 100_woorden zegt:

  Avatar van 100_woorden
  Ik zou (hypothetisch uiteraard) iets schrijven als:

  Ik was een jaar of tien toen ik met mijn kaplaarsje op een roestige spijker ging staan, die ver doordrong in mijn hiel. Dat gevoel had ik gisteren weer toen die roestige dondervogel en dat schaamrode wicht mijn achilleshiel wisten te vinden door een misrekening in mijn woordquotum.

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @!00: Precies, dat is de Echte !00 stijl.

  En nou nog 52 woorden erbij en je hebt jouw tekst voor die vermaledijde afscheidsblogdag klaar.

 • Marjelle zegt:

  Avatar van Marjelle
  Met alle respect trouwens sowieso en verder, Kokopelli, ik vind het echt goed gedaan, you almost had me fooled. ;) En om je vraag te beantwoorden, de foto (avatar) was toch net even een slag anders m.i. en verder denk ik o.a. dat sommige mensen nog liever doodvallen dan toegeven dat ze klemgeluld zijn en dan ook nog een andere naam gaan aannemen… ;))) Idd die smileys staan daar niet voor niets en het is idd ook wel vrij laat inmiddels. Beetje moéhhh…

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Marjelle: Natuurlijk is de foto een heel slag anders. Als ik me niet vergis is 100W al minstens acht jaar op hoog niveau bezig. Ik ben sinds juni wat aan het experimenteren en leren. Ik maak me daar (voorlopig) geen enkele illusie over…

  en verder denk ik o.a. dat sommige mensen nog liever doodvallen dan toegeven dat ze klemgeluld zijn en dan ook nog een andere naam gaan aannemen…

  Een prachtige zin met daarin een Zeer Diepe Waarheid. Het raakt aan de bron van inspiratie die ik vandaag voor dit stukje had. Zie ook de reactiedraad onder het blog van 100W dat ik hierboven in mijn 99W blogje noem… ;-)

 • Marjelle zegt:

  Avatar van Marjelle
  Lieverd, ik had het net al even geredigeerd omdat ik dacht dat dat van die foto verkeerd begrepen zou worden (wat ik me kan voorstellen), het ging me om de avatar, ik zou nooit zo’n opmerking over een foto maken die ik overigens echt mooi vind.

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Marjelle: Dank je wel.
  Dan blijf ik toch bij mijn reactie wat betreft de foto: acht jaar intensief bezig zijn met fotografie zie je ook terug in de kwaliteit van de foto’s.

  Het originele 100W avatar heb ik vlug even bewerkt. Het mocht namelijk ook weer niet te goed gaan lijken…

 • Frenky zegt:

  Avatar van Frenky
  Daar zat hij,
  in zijn zo typerende houding
  rug naar mij toe

 • zusenzo zegt:

  Avatar van zusenzo
  Dat we het nog mogen meemaken: 100_woorden klemgeluld !
  Halleluja. Praise the lord : ))

 • 100_woorden zegt:

  Avatar van 100_woorden
  hohohoho, zusenzo, dat was alleen in de optiek van die roestvogel zo

 • Vroems zegt:

  Avatar van Vroems
  Ik stonk er even in maar je viel door de mand door zo met de billen bloot te gaan.
  Wel knap dat jij als aanhanger van de breed van stof stroming je zo heb weten te beperken.
  Het zal wel gejeukt hebben?

 • thera zegt:

  Avatar van thera
  Zozo, dat lees ik allemaal maar weer eens. Hm, hm… Ja, nee, laat ik eerst maar eens een paar maal tot tien tellen en uitgebreid gaan brunchen, voordat ik hier toehap. (Een paar kattige replieken borrelen al op, doen we niet, het is kerstmis, jaja. ;-) )

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Fleur / Frenky
  Zo gaan de dingen wel vaker in het leven. Zeker in Griekenland als het (te) warm is want dan laat men alles het liefst achter zich…

  @Zusenzo
  Ik geniet voor een moment intens van jouw fraaie reactie voor ik de reactie onder die van jou ga lezen ;-)

  @!00
  = hohohoho =
  De rol van Kerstman zit je volgens mij als gegoten. Zelfs een vermeend roestige dondervogel ziet dat zo…

  @Vroems
  = maar je viel door de mand door zo met de billen bloot te gaan =
  Precies. Dat is nou exact het verschil tussen een mooie oranje-bruine dondervogel en een verkreukeld groen briefje van honderd: 100W zou nooit met de billen bloot gaan; hij schrijft nog liever een afscheidsblog…

  = Het zal wel gejeukt hebben? =
  Dat valt wel mee. Ik schrijf al enkele maanden blogs die voor mijn doen zeer kort van stof zijn.
  In die zin was het slechts even een woordenbeperkend tandje erbij zetten ;-)

  @Thera
  = Een paar kattige replieken borrelen al op, doen we niet, het is kerstmis, jaja =
  Ik begrijp jouw vrouwelijke geschoktheid na het lezen van de reactie van 100W om 02:20 uur.
  Maar vannacht is het geen Kerstmis meer… ;-)

 • thera zegt:

  Avatar van thera
  Precies, klokslag 12 uur sla ik verbeten toe. En hehe, ook een hartverscheurend afscheid geschreven, echt een sentimentele draak. Ik plaats hem morgen om 9:11. Toedeloe. :-)

 • Marjelle zegt:

  Avatar van Marjelle
  Net als met alle ‘kunst’ werkt het voor mij zo dat een foto / het onderwerp me moet raken op de een of andere manier, Koko, en dat kan dus netzogoed een foto zijn van iemand die kort bezig is als van iemand die jarenlange ervaring heeft. Soms prefereer ik zelfs een zgnd. ‘slechtere’ foto die voor mij wel gevoel uitstraalt boven een technisch perfecte uitvoering waarbij ik dat minder ervaar en dat heb ik ook met muziek, etc. ;)

 • jeetjemina zegt:

  Avatar van jeetjemina
  Jaja, het afellen is begonnen.
  Nog 99 blogjes dus!

  Zelf overweeg ik serieus met stoppen.
  Maar zal er nog een nachtje over slapen!
  gr eva

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @Thera
  Ik reken op je. En we gaan het samen heel anders aanpakken. Ik durf bijna te wedden dat 100W vrij vroeg in de nacht zijn “afscheidsblog” plaatst. We gaan dan niet onvriendelijk lopen sneren maar smeken hem op onze knieën om toch alsjeblieft nog heel lang te blijven.

  Anders krijgen we nooit meer de gelegenheid om hem ergens mee klem te lullen…

  @Marjelle
  Aardig van je dat je het nog een keer uitlegt. Ik begrijp ook precies wat je bedoelt omdat ik dat – met name met muziek – ook heel vaak heb. Met van die pas geformeerde bandjes met een nog ongepolijste sound maar waar “het” al helemaal in zit…

  @Jeetjemina
  Nee hè, jij gaat niet stoppen. Wie moet er anders nog voor ons droedelen?
  Dus slaap er nog maar eens een aantal nachtjes over, om te beginnen met een stuk of 99…

 • JohanHvD zegt:

  Avatar van JohanHvD
  Jajaja, ach, wanneer den Hoogleraren samenspraak hebben, dan vallen de Laagleraren nog lager dan woorden die omtrent de honderd ergens blijven steken…

  Kijk, er in geluisd worden is een andere zaak. Maar ik had het kunnen weten. Snel lezen is niet altijd treffend, tenzij de ogen snel lezen gewend zijn. Heer Kokopelli lijkt verdacht veel op een kameleon, een mier en een Pilosa, respectievelijk veelkleurig, harde werker en alles opetend… :-)

  Als straf mag Heer Kokopelli nu 99 keer de aardbol rondlopen, om te zien hoe ver hij komt.
  Als beloning krijgt hij een gouden Kerstbal, mèt speciale vergulde slinger. Maar wel aan het einde van de 99 rondes…
  :-)

 • 99_woorden zegt:

  Avatar van 99_woorden_en_1_kerstbal
  @JHvD
  Heer Johan, ik had van Uw scherpe geest verwacht dat het U direct voor het eerste woord al duidelijk zou zijn.

  Ach, 99 rondes te gaan: slechts een fractie meer dan tien keer het kwadraat van het door U geliefde getal Pi. Waarmee de ronde, de wereld en de gouden kerstbal weer rond zijn. Een bijna cyclisch te noemen mirakel op deze bijna afgeronde tweede Kerstavond.

  Een vergulde slinger als beloning zal mij zeker genoegen doen aan het einde van mijn queeste rond den aardkloot zodat ik me daarna kan voelen als de zeer hooggeleerde grootdenker professor Tryfonius Zonnebloem…

 • JohanHvD zegt:

  Avatar van JohanHvD
  Haha, neen Heer Tryfonius, vanwege mijn inspanningen met andere schrijverijen had ik het niet opgemerkt.
  Al moet ik wel zeggen dat ik het een vreemde zaak vond. De reacties had ik niet gelezen, maar wel de layout bekeken en daar klopt niet veel van in tegenstelling tot het 100_woordenblog…

  Al dien ik u na te geven dat u uw best hebt gedaan. Daarvoor krijgt ge de vergulde slinger gratis, om alsnog in de kerstboom te hangen!

 • martin zegt:

  Avatar van martin
  Koko ik heb het ook eens geprobeerd. Zal het niet plaatsen, maar dit is het resultaat:

  *div style=”background-image: url(http://www.volkskrantblog.nl/pub/mm/tempest/10290/Image/achtergronden/bg_gebroken_wit.jpg); background-repeat: repeat-y;”#
  *p#*img style=”margin: 0px; float: center;” title=”zomaar een plaatje” src=”http://lh4.ggpht.com/_4h0ikDW1pBc/S3264CGumdI/AAAAAAAABDU/z8zcDulKd4c/jurken.jpg” border=”0″ alt=”De Amsterdamse mode boulvard” width=”592″ height=”397″ /#*/p#
  *div style=”font-size: 10pt; left: 98px; width: 400px; color: #323232; font-family: Verdana; position: relative; text-align: justify; line-height: 15pt;”#
  *p#*br /# *br /# Het licht achter de jurken is te fel. Het ontneemt ze vorm en kleur; pure mishandeling. Dit zijn foto’s voor de digitale prullenbak, om nooit meer te ontsnappen. Mij trof echter de hand die zich twee maal op de verkeerde plaats bevindt. Die hand op zichzelf is niet voldoende reden de jurken te plaatsen. Er is nog een andere. Terwijl Wilders en zijn stromannen zich op de hoofddoekjes storten, wordt de mode geïnfiltreerd met islamitische invloeden. Ik zie in die vermenging van culturen schoonheid. Dat Wilders dat licht ook nog eens zal zien, daar ga ik niet op zitten wachten.*/p#
  *p# */p#
  *p# */p#
  *p# */p#
  */div#
  */div#

  haakje openen < = *
  haakje sluiten > = #

 • lia zegt:

  ik heb ze allemaal gezien Willem en genoten van woord en beeld

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *