Podiumkandidate

[31]

Wat zal de toekomst haar brengen?

Nog veel te klein voor grote wielerdaden. Toch voorspellen de lokale kranten in het plaatsje Alba la Romaine voor haar een grootse toekomst in La Grande Boucle Féminine. Een podiumplaats ligt volgens de hyperventilerende media zeker voor het meisje in het verschiet.

Zij ziet het zo te zien echter (nog) niet zitten. Misschien dat ze liever haar eigen toekomst bepaalt. En gevrijwaard zal blijven van de mediahype die zal ontstaan als zij tijdens een toekomstige Tour de France Féminin op de Col du Tourmalet door een Franse slag in het wiel moet lossen van het peloton en daarmee haar vaderland teleurstelt en in mineurstemming dompelt.

Actualiteit?
Ik zou het eerder de waan van de dag noemen.

Rare jongens, die Fransen.

31 reacties op “Podiumkandidate”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *