Alien fashion

[57]

Aantrekkelijk om aan te trekken?

Deze twee paspoppen staan in de etalage van KoKo fashionwhat’s in a name – in Woerden.

In de damesmodezaak heb ik niets gekocht maar later ben ik thuis toch aan het shoppen geslagen om een, in mijn ogen, storend wit bord uit de etalage weg te poetsen. Ook heb ik de foto aan de bovenzijde iets donkerder gemaakt zodat het zwart van de hoofden van de paspoppen volledig opgaat in de achtergrond.

Toch lukt het me, dankzij de reflecties van lampen en de buitenlucht, nog steeds om de plastic tweeling met hoofd te zien. Blijkbaar is de context in voldoende mate aanwezig om in mijn hersenen deze virtuele aanvulling te maken.

Om het nog bonter te maken op deze grauwgrijze dag heb ik de foto daarna, naast enkele andere rechttoe rechtaan beeldbewerkingen, een ander kleurenprofiel gegeven zodat beide klonen een kleurig extraterrestriaal uiterlijk krijgen. Dat laatste uiteraard voor de science fiction liefhebbers onder ons.

Resistance is futile

57 reacties op “Alien fashion”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *