Achtergrond van het verlangen

[32]

'Desire' - &cop;2011 Mariska Karto / Glaswerk (klik op de foto voor een groter formaat)

Er zijn van die dagen dat je eigenlijk maar beter wat meer op de achtergrond kunt blijven en vandaag is dat er zo een.

In deze bijdrage zie je daarom bij wijze van uitzondering op de voorgrond geen plaat die ik geschoten heb maar art-work van de fotografe Mariska Karto. Het is zeker de moeite waard om eens rond te kijken op haar website die je te zien krijgt als je op de link onder haar naam klikt.

Het getoonde werk, getiteld “Desire”, is het resultaat van een spontaan ontstaan samenwerkingsprojectje van haar en mij. Mijn bijdrage hierin was het aanleveren van een macrofoto waarna Mariska deze heeft samengevoegd met een foto van model Hayley McGowan.

Aangezien alleen al de fotobewerking haar minstens een dag heeft gekost – dat nog afgezien van het bedenken van een concept en de fotoshoot in de studio – heb ik mijn beeldmerkje niet op de foto geplaatst.

Zoals ik al zei, typisch zo’n dag om wat meer op de achtergrond te blijven.

32 reacties op “Achtergrond van het verlangen”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *