Nachtelijk havenzicht

[32]

Uitzicht over de haven vanaf de Waalbanddijk - klik op de foto voor een groter formaat

Waar ik stond tijdens het schieten van dit plaatje is een van de locaties in Nijmegen waar je doorgaans niet veel toeristen zult aantreffen. Ook overdag niet.

Wat je op de foto ziet is de kleine haven aan de Waalbanddijk met daarachter de spoorbrug en wat je ter rechterzijde net niet kunt zien zijn de puinhopen van het afgebroken gebouw van de Gelderlander.

Bepaald geen pittoresk stadsgezicht, maar ‘s avonds valt er van het panorama zeker te genieten en al zeker als je in deze tijd van het jaar handschoenen meeneemt. Ik was die echter (weer eens) vergeten en had daarom al snel geen gevoel meer in mijn vingers. Daarom is het bij deze prentbriefkaart met nachtelijk havenzicht gebleven.

32 reacties op “Nachtelijk havenzicht”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *